meistä

Meidän tarinamme ja yrityksemme arvot

Iloiset Ässät Oy on vuonna 2020 perustettu yritys Valkeakoskelta, joka tarjoaa luontaisesti gluteenitonta grilliruokaa kaikille, erityisesti niille, jotka normaalisti eivät voi kontaminaatioriskin, allergian, ruokarajoitteen tai muun syyn vuoksi syödä muualla grilliherkkuja.

Yrityksen taustaa

Yrityksen perustaja ja omistaja Sinna kehitti liikeidean perustuen omiin kokemuksiinsa, itsekin allergikkona sekä ruokarajoitteista tietoisena. Sinna merkitsi, kuinka kurjaa on saada pelkästään grillimakkara juhlissa, kun mikään muu ei sovi ruokarajoitteiden takia ja kun muut juhlijat herkuttelevat vieressä tavallisilla grillieväillä. Näin ollen Sinna kehitti ratkaisun: helposti liikuteltava grilliauto, joka tarjoaa ainoastaan gluteenittomia sekä kananmunattomia herkkuja. Suurin osa annoksista on myös täysin maidottomia. Vuoteen 2022 mennessä Iloiset Ässät on kiertänyt monet festarit, tapahtumat, yksityisjuhlat, yritysjuhlat sekä monet torit. Huhtikuussa 2022 Iloiset Ässät Oy palkittiin Keliakialiiton toimesta vuoden 2021 Gluteenittomaksi Yritykseksi.

Mutta, mistä Iloisten Ässien nimi sai alkunsa?

Iloisten Ässien Sinna keksi yritykselleen nimen, kun hän yhdisti perheen historiaa sekä yrityksen arvot.

Tarina sai alkunsa siitä, kun Sinnalla ja hänen sisaruksillaan on kaikilla S-kirjaimella alkavat nimet. He olivat pienestä pitäen kutsuneet toisiaan Ässiksi, jonka kautta Sinna sai ajatuksen yrityksensä nimelle, Ässät.

Yrityksen yhtenä arvona on ollut aina alusta asti palvella asiakkaita hymyssä suin sekä iloisesti. Näin ollen yrityksen nimi oli itsestään selvä, eli Iloiset Ässät.

Iloiset Ässät Oy tarjoaa sinulle tai yrityksellesi mahdollisuuden herkutella kaikille ruokailijoille soveltuvilla suussa sulavilla grilliherkuilla, lue lisää meistä ja miten bookata meidät yksityistapahtumiin tästä linkistä.

Iloiset Ässät vuoden 2021 Gluteeniton yritys. Kuvassa Sinna ja Samu.

Sinna työn touhussa.

Palvelua hymyssä suin

Palvelemme asiakkaitamme hymyssä suin, sillä jokainen asiakas on meille yhtä arvokas ja tärkeä.

Kotimaista, tuoretta ja laadukasta

Annoksemme ovat valmistettu kotimaisista, tuoreista sekä laadukkaista raaka-aineista. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme hankkimaan kaikki tarvikkeet ja ainekset lähituottajilta. Pohjatuotteet annoksiin tulevat Gluteeniton Leipomo Ilona Oy:n kautta.

Kaikkien asiakkaiden ruokarajoitteet huomioiden

Meidän tarkoituksemme on tarjota keliaakikoille, allergikoille sekä muista ruokarajoitteisille mahdollisuuden herkutella ilman kontaminaatioriskin pelkoa. Tuomme myös esiin tietoisuutta gluteenittomasta elämästä, ja kuinka maistuvaa ja herkullista voi olla ruokarajoitteisenkin elämä.

Yhteystiedot

INFO

+358 50 511 5155

Y-tunnus: 3170656-7

× Tilaa ennakkoon!