Iloiset ässät

iloista grilliruokaa

Etsitkö yrityksesi Pikkujouluihin tai muuhun yksityistapahtumaan laadukasta grilliruokatarjoilua, joka ottaa huomioon myös gluteenitonta, maidotonta ja kananmunatonta ruokavaliota noudattavat asiakkaat?

Gluteenitonta grilliruokaa yritystapahtumaasi?

  • Iloiset Ässät tarjoaa herkullista grilliruokaa, joka soveltuu gluteenitonta, kananmunatonta ja maidotonta ruokavaliota noudattaville. Me palvelemme asiakkaitamme aina iloisella mielellä ja meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme ruokavaihtoehtoja, jotka ottavat huomioon myös erilaiset erikoisruokavaliot!
  • Kiertävä grilliautomme kulkee Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella, mutta muutkin paikat onnistuvat sopimuksen mukaan.
  • Voit tilata meidän grilliautomme yrityksesi Pikkujouluihin tai muuhun yksityistapahtumaan – me pidämme huolen, että ruokatarjoilumme tekee tapahtumastasi ikimuistoisen!
  • Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan juuri teille sopiva Pikkujoulu- tai tapahtumapaketti!

Herkullinen gluteeniton, kananmunaton ja laktoositon Menu

Iloisten Ässien herkullinen Pikkujoulumenu koostuu muun muassa suussa sulavista Päärynä- aurajuusto- tai Parmankinkku-mozzarellapizzoista, pita- ja kanakebabista sekä tex mex- ja nakkihodareista. Jälkiruoaksi omena-piparikompottia vanilijavaahdolla tai perinteinen joulutorttu tai piparkakku lämpimän glögin tai kahvin kera. Virkistävät juomavaihtoehtomme tulevat Nokian panimolta. Tsekkaa koko Pikkujoulumenumme tästä linkistä!

Voimme tarvittaessa varautua tekemään muutoksia ruoka-annoksiimme, jotta ottaisimme huomioon erilaiset allergiat ja tarpeet. Ota meihin rohkeasti yhteyttä jos sinulla on mitään kysyttävää!

Gluteenitonta grilliruokaa yritystapahtumaasi?

  • Kiinnostuitko? Odotamme innolla yhteydenottoasi – suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaava cateringpaketti ja tehdään tapahtumastanne ikimuistoinen!

Lähetä meille viestiä yhteydenottolomakkeella:

Voit myös soittaa meille suoraan numeroon +35850 511 5155 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@iloisetassat.fi.

Toivomme, että yhteydenotot tulisivat ensisijaisesti sähköpostiimme, sillä olemme paljon tien päällä ja emme välttämättä ennätä heti puhelimeen.

Lisätietoja yritystapahtumista täällä.

Seuraa Iloisiä Ässiä somessa!

× Tilaa ennakkoon!